Begeleiding op school

Met plezier naar school

Is het voor je kind lastig op school om zich staande te houden? Is er sprake van pesten of gepest worden? Gedraagt je kind zich op school heel anders dan thuis? Heeft je kind moeite met concentreren op school? Speelt de vraag of er mogelijk sprake is van ADHD of autisme?

Soms loopt het op school niet lekker en zijn ouders en school zoekende naar wat er speelt met het kind. Kindtwijzer biedt begeleiding op school door met kind, leerkracht en ouders in gesprek te gaan. En door met het kind zelf op ontdekkingstocht te gaan: waar heeft het kind zelf last van? En over welke talenten, kwaliteiten en drijfveren beschikt het kind? En we onderzoeken vooral hoe je kind zich met plezier kan ontwikkelen op school.

 

 

Kind-wijzer biedt hulp bij

Blikopener

kortdurend, snel inzetbaar traject als een leerling vastloopt in zijn gedrag. Met een open, onafhankelijke blik kijk ik met jullie mee om helder te krijgen wat de leerling communiceert met zijn gedrag en wat hij of zij kind nodig heeft.

Krachttraining

voor kinderen, waar ouders en leerkrachten bij betrokken worden. Gemiddeld zijn 10- 15 sessies nodig in combinatie met een paar gesprekken met ouders en school.

Gedrag in context

samen in gesprek met de leerkracht om onbegrepen gedrag van een leerling begrijpbaar maken. En zichtbaar maken wat de leerling nodig heeft van de leerkracht door middel van een speelse en krachtige werkwijze.

Wil je meer weten?

Vul het formulier in of mail me op rianka@kind-wijzer.nl.
Ik sta je graag te woord!

Bel mij terug

10 + 7 =

Praktijk Kind-wijzer op school

Op school

De begeleiding kan op school plaatsvinden, zodat het voor het kind en zijn ouders geen extra belasting is.

U

Onafhankelijke blik

Mijn onafhankelijke, nieuwsgierige en deskundige blik maakt het gesprek tussen ouders en school gerichter en makkelijker.

l

Snel starten

Het streven bij Praktijk Kind-wijzer is om direct na aanmelding te starten met het traject. Er is geen wachttijd tussen intake en het verdere traject.

Vergoeding

Vergoeding kan vaak plaatsvinden vanuit de Jeugdwet. Neem voor meer informatie contact met me op.