Voor ouders

Zit je kind niet lekker in zijn vel? Is er steeds weer opnieuw ‘gedoe’ met je kind? Heeft je kind het moeilijk op school? Maken je kinderen veel ruzie? Gun jij je kind dat hij of zij blij en gelukkig kan opgroeien? Wil je meer plezier in het opvoeden ervaren? Wil je weer kunnen genieten van een fijn gezinsleven?

Misschien bevinden je kind en jij je op een hobbel of een kuil op je levenspad, waardoor je er samen nu niet uitkomt. Praktijk Kind-wijzer begeleidt kinderen en hun ouders in het spelenderwijs ontdekken van hun eigen kracht. Zodat kinderen en hun ouders vol vertrouwen al weer snel verder kunnen op hun eigen levenspad. En weer samen kunnen genieten van een liefdevol gezinsleven.

Dit kan ik voor je doen

Kindertherapie

Praktijk Kind-wijzer begeleidt je kind spelenderwijs in het ontdekken van zijn eigen kracht en eigen wijsheid.

Jongerentherapie

Opgroeien tot volwassene gaat met vallen en opstaan. Als jongerentherapeut begeleid ik jongeren tussen de 12 en 18 jaar, om een tijdelijke hobbel of kuil op hun pad te overwinnen.

Ouderbegeleiding

Voor ouders die begeleiding willen in het vinden van hun eigen antwoorden in opvoedvraagstukken. Zodat zij weer vol vertrouwen en met plezier verder kunnen met opvoeden.

Brusjescoaching

Voor meer rust en harmonie in huis. Coaching voor broertjes en zusjes gericht op een respectvol en plezierig samenleven.

Ervaringen van ouders

We hebben je al persoonlijk bedankt voor je professionele en vooral persoonlijke aanpak bij het helpen van ons kind. Hij heeft heel veel van jou geleerd en hebben geconstateerd dat hij met een aantal sessies positief veranderd is. Hij durft weer alleen naar buiten, weet met zijn boosheid om te gaan en hij heeft geleerd zijn angst een plekje te geven. Ook op school merken ze een positieve verandering. Maar ook wij als ouders hebben een ander beeld gekregen hoe om te gaan met ons kind. Je hebt ons ook handvaten gegeven voor de toekomst. Heel, heel erg bedankt hiervoor.

Ouders jongen 10 jaar

Zeer empathische en nuchtere kindertherapeut. Dank voor de goede en persoonlijke zorg. Ik zou Kindtwijzer aanbevelen aan anderen. 

Ouders jongen 10 jaar

Na maanden van serieuze slaapproblemen waren we allemaal oververmoeid. Na drie sessies bij Rianka slapen we weer door.
Moeder

Dochter 6 jaar

We hebben de  therapie echt als heel positief ervaren. Onze dochter beleefde er veel plezier aan en keek echt uit naar het uur met Rianka. Voor haar was het meer een soort spelen, waarbij (ongemerkt) een aantal dingen aan bod kwamen. Daardoor vond zij het nooit vervelend en ervaarde zij het niet als ’therapie’. Zij heeft er veel aan gehad en is een stuk zekerder over haarzelf geworden. 

Moeder meisje 9 jaar

Jouw kind
de gelukkigste versie van zichzelf?

Wil je meer weten? Vul het formulier in of mail me op rianka@kind-wijzer.nl
Ik sta je graag te woord!

Bel mij terug

9 + 10 =