Ouderbegeleiding

Voel je onzeker over je opvoeding?

Kom je steeds weer met je kind in dezelfde vervelende situatie terecht? Heb je het wel gehad met alle opvoedadviezen van een ander? Verlang je naar meer rust in de gezinssituatie? Wil je graag in verbinding zijn met je kind?

Open blik

Praktijk Kind-wijzer begeleidt ouders in het liefdevol en met een open blik onderzoeken van terugkerende patronen die belemmerend werken in de opvoeding. Samen gaan we in gesprek om te ontdekken wat er in jullie gezin nodig is voor een fijn en liefdevol gezinsleven.

Zelf ervaren en inleven

Zelf ervaren en inleven is een belangrijke manier om inzicht te krijgen in beweegredenen en behoeften van jezelf en de andere gezinsleden. Vanuit dit inzicht kun je bewuster keuzes maken. In ouderbegeleiding maak ik daarom graag gebruik van speelse technieken waarbij de interne en externe beleving van ieder gezinslid zichtbaar en voelbaar wordt.

Begeleiding bij praktijk Kind-wijzer

]

Eigen kracht

Ouderbegeleiding is gericht op het versterken van je eigen kracht als ouder.

/

Jouw gezin centraal

Bij Kind-wijzer krijg je geen standaard opvoedtips of adviezen. Samen gaan we op zoek naar wat in jouw gezin werkt.

Ervaren

Ouderbegeleiding gaat verder dan alleen praten. Door zelf te ervaren en je eigen keuzes te maken, bereik je blijvende verandering.

Liefdevolle blik

Je krijgt inzicht in je eigen handelen als ouders vanuit een open, milde en liefdevolle blik.

Dit kan ik voor je doen

Kindertherapie

Praktijk Kind-wijzer begeleidt je kind spelenderwijs in het ontdekken van zijn eigen kracht en eigen wijsheid.

Jongerentherapie

Opgroeien tot volwassene gaat met vallen en opstaan. Als jongerentherapeut begeleid ik jongeren tussen de 12 en 18 jaar, om een tijdelijke hobbel of kuil op hun pad te overwinnen.

Ouderbegeleiding

Voor ouders die begeleiding willen in het vinden van hun eigen antwoorden in opvoedvraagstukken. Zodat zij weer vol vertrouwen en met plezier verder kunnen met opvoeden.

Brusjescoaching

Voor meer rust en harmonie in huis. Coaching voor broertjes en zusjes gericht op een respectvol en plezierig samenleven.

Wil je weer een blij en gelukkig kind?

Vul het formulier in of mail me op rianka@kind-wijzer.nl.
Ik sta je graag te woord!

Bel mij terug

2 + 14 =