Snelle goede begeleiding, praktisch toepasbare tips die goed werken.

Ouders meisje 10 jaar

Rianka luisterde naar mij en doet leuke spelletjes

Meisje 12 jaar

Onze dochter voelde zich echt gehoord en kwam graag

Ouders meisje 12 jaar

Rianka heeft persoonlijke aandacht voor je kind. Je kind voelt zich er snel op zijn gemak. Je kind voelt vertrouwen van Rianka. Het blijft vertrouwelijke wat er wordt gezegd door de kinderen.

Ouders meisje 11 jaar

Wij hebben de begeleiding van onze zoon als erg prettig ervaren. Hij heeft zichzelf weer teruggevonden en dat is heel veel waard.

Ouders jongen 13 jaar

Rianka neemt de tijd om de hulpvraag helder te krijgen. Geeft praktische tips en zet kind meer in haar kracht.

Ouders meisje 11 jaar

Onze dochter heeft het spelenderwijs kennismaken met haar eigen ik als zeer positief ervaren. Ze kijkt met veel plezier terug op de contactmomenten en mist het nog regelmatig. Ze is gegroeid in haar zelfvertrouwen en haar vermogen dingen met woorden op te lossen.

Ouders meisje 7 jaar

Ik vond het heel fijn.

Jongen 12 jaar

Rianka is lief en heeft hele leuke spelletjes om samen te doen!

Meisje 4 jaar

Het is superfijn en leuk bij Rianka.

Meisje 8 jaar

Leuke plek!

Jongen 5 jaar

Als je niet lekker in je vel zit helpt altijd om met iemand er mee te praten.

Meisje 12 jaar

Rianka is super lief en begaan met kinderen. Super hoe zij zich ook heeft bijgeschoold met emdr etc.

Moeder van dochter 8 jaar

Onze zoon huilt wat minder. Het grootste verschil zit hem in de manier waarop hij weer rustig wordt. Het lukt hem sneller te kalmeren door de aangeleerde vaardigheden.

Ouders zoon 7 jaar

Onze dochter ging met veel plezier naar de gesprekken met Rianka toe en kwam er met aanzienlijk meer zelfvertrouwen van terug.

Ouders dochter 7 jaar

Rianka is een ontwapenende en toegankelijke vrouw, wat maakt dat er snel contact groei is tussen haar en het kind. Ze is ontzettend kundig en heeft veel bruikbare tips om thuis mee aan de slag te gaan

Ouders dochter 4 jaar

Professioneel en betrokken therapeut met veel kennis en met name goede resultaten

Ouders dochter 12 jaar

Het is superleuk bij Rianka

Jongen 7 jaar

Het maakt niet uit hoe oud je kind is, Rianka doet er alles aan om het probleem waarmee je kind kampt op te lossen. En dat doet zij met volledige inzet!

Wij zijn haar erg dankbaar hoe ze onze kinderen heeft geholpen (4 en 13 jaar). Wederom heel erg bedankt Rianka voor je hulp!

Ouders dochter 13 jaar

Mijn kind ging graag naar de sessies toe en kwam blij terug. Ook als ouders werden wij gehoord. 

Ouders jongen 10 jaar

Ik vond het hééééél erg leuk om naar Rianka te gaan.

Jongen 7 jaar

Mijn zoontje vond het erg leuk om naar Rianka te gaan voor de sessies. Het heeft hem veel geholpen.

Ouders jongen 9 jaar

Ik wil u erg heel bedanken voor alles. Ik vond het erg fijn!

Jongere 16 jaar

Rianka heeft onze zoon verder geholpen. Hij heeft nu meer zelfvertrouwen, kan zijn gevoelens beter onder woorden brengen en kan zich makkelijker aanpassen in sociale situaties. Al met al zijn we erg tevreden met haar aanpak.

Ouders jongen 9 jaar

Ik keek er elke week weer naar uit om met Rianka te spelen. Ik zal haar missen!

Jongen 5 jaar

Wij hebben alleen maar lof voor Rianka! Met ons zoontje van 4 jaar wisten we geen raad meer en hadden hier hulp bij nodig. Nu bijna een jaar later is de rust in huis weer helemaal teruggekeerd. Voor ons was de drempel om hulp te zoeken behoorlijk hoog, maar wij zijn zo ontzettend blij dat we deze drempel zijn overgegaan!

Rianka biedt voor de kinderen een veilige plek en voor de ouders een luisterend oor. Ze denkt volledig met je mee om zo de beste weg in te slaan voor een geslaagde therapie. Een echte topper!!

Heel heel erg bedankt voor alles Rianka!

Moeder zoon 5 jaar

Onze ervaring met Rianka is zeer positief. Rianka onderkende onze situatie en ging met ons op zoek naar een goede uitkomst. Zonder een label te plakken, maar wel met de juiste tools in handen om positief op weg te gaan.

Ouders jongen 4 jaar

Rianka is heel aardig, houdt van kinderen en is altijd opgewekt. Ik heb beter alleen leren spelen, ben minder boos en meer blij.

Jongen 9 jaar

Onze zoon van 8 plaste en poepte nog steeds elke dag in zijn broek. Rianka wint erg snel het vertrouwen van onze zoon tijdens de eerste sessie. Ze luistert naar hem, laat hem vrij en beidt daarmee ruimte voor een gesprek. Dit doet ze op speelse wijze. Onze zoon praat veel meer over wat hij denkt en voelt. We zien een heel ander kind dan voor de sessies. We zijn heel erg blij dat iemand ons de tip gaf naar Rianka toe te gaan. Dus ik hoop dat ik voor iemand anders het laatste duwtje kan zijn: Doen!! Het helpt.

Moeder jongen 8 jaar

De warmte, hartelijkheid, begrip en kundigheid van Rianka was ieder gesprek aanwezig. Voor zowel kind als ouders. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren.

Moeder meisje 12 jaar

Het is heel gezellig met Rianka en je mag zelf kiezen wat je doet. Ze bekijkt de dingen van andere kanten. Het was bij Rianka suuuuuper LEUK!!
Meisje 9 jaar

Je komt er heel erg tot rust!
Meisje 10 jaar

Twijfel niet, probeer met je zoon of dochter de therapie aan te gaan. De verbetering die wij hebben gezien, gunnen wij ieder kind.
Moeder jongen 15 jaar

Het was leuk om bij Rianka te spelen en ik voel me veel rustiger van binnen en kan sneller kiezen. Ik ben niet meer bang voor een spreekbeurt.
Jongen 11 jaar

Je moet er ook komen, wat ze is super aardig en je komt snel van dingen af, bijvoorbeeld je angsten.
Jongen 10 jaar

Het was altijd gezellig. Ik wilde de eerste keer niet, maar na de eerste sessie heel graag.
Jongen 10 jaar

Ik vond het altijd leuk bij jou. We gingen vaak doen wat ik leuk vond. Voetballen en ook tekenen en spelen met kroko.

Erg leerzaam, ik heb geleerd hoe ik om moet gaan met anderen. Hoe ik mijn hoofd leeg kan maken en dat ik niet bang hoef te zijn. Dank je wel, Rianka!

Meisje 9 jaar

Ik vond het heel leuk om spelletjes te doen. Ik heb nu geen last meer van paniek en ik ben nu gewoon weer blij.
Meisje 7 jaar

We hebben de therapie als heel positief ervaren. Onze dochter beleefde er veel plezier aan, en keek echt uit naar het uur met Rianka. Voor haar was het meer een soort spelen, waarbij (ongemerkt) een aantal dingen aan bod kwamen.

Daardoor vond zij het nooit vervelend, en ervaarde het niet als therapie. Zij heeft er veel aan gehad, en is een stuk zekerder over haarzelf geworden.

Ouders meisje 9 jaar

Wij zijn blij met de verandering die onze dochter heeft door gemaakt. Ze is veel rustiger, praat meer en gewoon gezellig! En we zijn natuurlijk jou dankbaar dat jij haar zo goed hebt begeleid.
Moeder meisje 8 jaar

Ik vond het altijd leuk bij jou. We gingen vaak doen wat ik leuk vond. Voetballen en ook tekenen en spelen met kroko.

Erg leerzaam, ik heb geleerd hoe ik om moet gaan met anderen. Hoe ik mijn hoofd leeg kan maken en dat ik niet bang hoef te zijn. Dank je wel, Rianka!

Meisje 9 jaar

Hij kijkt veel positiever naar zichzelf en anderen hebben minder invloed op hem. We zouden je zeker ook aan anderen aanbevelen. Bedankt!
Ouders jongen 8 jaar

Ik vond het fijn bij Rianka. Ik heb er gespeeld en gepraat over de problemen op school
Jongen 10 jaar

Het was fijn dat je concreet stappen aangaf voor veranderingen op school. Door je onafhankelijke en professionele blik, stond ik steviger in het gesprek met school.

Ik pluk daar nog steeds de vruchten van. Onze zoon voelde zich begrepen en gesteund. De begeleiding heeft hem geholpen om overzicht te krijgen.

Vader jongen 10 jaar

Ik voel me nu 99fantasticatriljoen!
Jongen 13 jaar

We snapten niet goed hoe het kwam dat onze zoon in de brugklas het lastig vond om vrienden te maken en het stopsignaal van andere kinderen negeerde. Bij Rianka bleek dat hij bang was om weer gepest en buitengesloten te worden, zoals eerder op de basisschool. Door dit inzicht veranderde zijn gedrag al snel.

Ouders jongen 13 jaar

Onze zoon is nu meer ontspannen, laat zichzelf meer zien en komt nu veel meer met eigen ideeen.
Ouders jongen 11 jaar

In de oudergesprekken kregen we meer inzicht in het gedrag van onze dochter en we hebben geleerd hoe we meer erkenning op nare gevoelens kunnen geven en troost kunnen bieden. Hierdoor hebben we veel minder ruzie thuis en ook de kinderen onderling zijn veel gezelliger.
Ouders meisje 11 jaar

Het is fijn om op te schrijven wat goed gaat en ook wat niet goed gaat. Dan kan je het beter maken.

Meisje 10 jaar

Wij kwamen bij Rianka terrecht doordat onze dochter angst had om op de wc te plassen. Onze dochter is niet makkelijk met snel iemand vertouwen. Rianka ging daar respectvol mee om en benaderde onze dochter rustig. Rianka geeft het kind kracht in hun zelfvertrouwen dit doet ze heel natuurlijk door het kind iets zelf te laten proberen en Rianka zegt de stappen dan hardop wat je eerst dacht dat het niet lukt heb je toch geprobeerd en is je uit eindelijk tochgelukt. Zo mooi om te zien. Wij zijn erg blij met Rianka. Onze dochter plast nu op de wc en is helemaal trots!!!

Ouders meisje 4 jaar

Rianka is heel aardig en kan goed luisteren. En ze vindt graag een oplossing voor je

Meisje 11 jaar

Dank je wel Rianka. Als er weer iets is dan kom ik meteen weer naar je toe.

Jongen 13 jaar

Bedankt voor je hulp! Mijn dochter heeft er veel aan gehad.
Aan de gezamenlijke sessie hebben we beiden zeker ook veel gehad.

Vader dochter 14 jaar

Liefdevolle begeleiding waarin mijn kind begrip ervaarde en het fijn vond om naar Rianka te gaan

Ouders jongen 12 jaar

Goed voor de ontwikkeling als er kleine problemen zijn

Vader zoon 5 jaar

Het was leuk om met de Playmobil te spelen.

Meisje 7 jaar

Het behandelplan wordt vooraf duidelijk gecommuniceerd en er is veel ruimte voor input van de ouders. Rianka maakt makkelijk contact met het kind en wint snel het vertrouwen. Daarnaast werkt de behandeling ook nog goed en worden de laatste behandelingen gratis geannuleerd toen deze niet meer nodig bleken te zijn.

Meisje 3 jaar

Bedankt voor alle tips en het luisteren naar mijn verhaal! Mede door jou voel ik me weer een stuk prettiger! Dank je wel Rianka.

Meisje 13 jaar

Het is een gezellige fijne plek om te praten en gave spelletjes te kunnen uit proberen.

Meisje 9 jaar

We hebben het als heel fijn ervaren dat je een luisterend oor had, 100% gericht was om de problemen op te lossen en daarnaast vonden we het heel fijn dat de kinderen zo enthousiast en blij met je waren.

Ouders meisje 10 jaar en jongen 7 jaar

Spelen met Rianka is hartstikke leuk, zij heeft veel leuk speelgoed en samen spelen met haar is super gezellig!

Jongen 4 jaar

Het is voor een kind fijn om met een veilig onafhankelijk persoon te praten.

Ouders meisje 11 jaar

Wij vonden het prettig ontspannend om even een deeltje van een ingewikkelde tijd bij een ander te vinden. Het ontlastte ons, waardoor wij ook weer kunnen doorstarten.
Moeder meisje 9 jaar

Rianka is heel erg aardig, je speelt en praat fijner dan tegen je moeder omdat het iemand is die je helpt en er iets van snapt.

Jongen 8 jaar

Ik zie een positieve verandering in het kind, het kind oogt gelukkiger.

De dingen waar het kind in de klas tegenliep, kwamen aan bod in de begeleiding. Met een kort verslagje als dat nodig was, zodat we er in de klas mee verder konden

Juf jongen groep 6

Rianka gaf onze dochter praktische handvatten hoe om te gaan met lastige situaties. Met een paar gesprekken was ze al geholpen.
Ouders meisje 10 jaar

Na maanden van serieuze slaapproblemen waren we allemaal oververmoeid. Na drie sessies bij Rianka slapen we weer door.
Moeder meisje 6 jaar

Het was erg leuk en ik mocht helemaal zelf pannenkoeken bakken! En er zijn zoveel spelletjes en knuffels. Daardoor kon ik makkelijker praten.
Meisje 8 jaar

Voordat ik bij Rianka kwam was mijn leven een 6,5. Nu is mijn leven een 9,9!
Meisje 9 jaar

Zeer empathische en nuchtere kindertherapeut. Dank voor de goede en persoonlijke zorg. Ik zou Kind-wijzer aanbevelen aan anderen.

Ouders jongen 10 jaar

ik vond het altijd heel erg leuk, ik heb veel gelachen en leuke spelletjes gedaan. Voor mij was het echt een uurtje plezier en veel spelletjes doen!Me
Meisje 9 jaar

Bedankt voor je professionele en vooral persoonlijke aanpak bij het helpen van ons kind.

Hij durft weer alleen naar buiten en kan met zijn boosheid omgaan. Hij heeft geleerd zijn angst een plekje te geven. Ook op school merken ze een positieve verandering.

Maar ook wij als ouders hebben een ander beeld gekregen hoe om te gaan met ons kind. Je hebt ons ook handvaten gegeven voor de toekomst.
Heel, heel erg bedankt hiervoor!

Moeder jongen 10 jaar

Het was heel leuk bij Rianka en ik heb er veel geleerd.
Jongen 11 jaar

Onze zoon was makkelijk beïnvloedbaar en snel betrokken bij ruzies op school. Na zes sessies bij Rianka zit onze zoon veel lekkerder in zijn vel en is veel minder vaak boos of verdrietig. Hij komt veel beter voor zichzelf op. Onze zoon vertelde iedere keer enthousiast over alle tips die hij heeft geleerd.

Ouders jongen 11 jaar

Ik ben blij dat we hulp hebben gezocht, anders was hij niet meer naar school gegaan en was hij eenzaam geworden. Sinds de begeleiding lacht hij weer en maakt hij vrienden
Ouders jongen 10 jaar

Afgelopen weekend trad onze dochter in het openbaar op. Ongelooflijk. Een tijdje geleden zou ik me dat niet hebben kunnen voorstellen. Dit hebben we aan jou te danken. Je was de kracht die haar moed gaf om te zijn wie ze is
Moeder dochter 8 jaar

Bijzonder hoe jij contact maakte op niveau van mijn dochter. Ze heeft zichzelf teruggevonden en we zijn in verbinding met elkaar. Er zijn geen driftbuien en huilbuien meer. Met mijn zoon hebben we ervaring met een psycholoog en dat was gericht op het plaatsen in een hokje en ik ervaarde hiërarchie. Bij jou was het gesprek relaxed vanuit een open houding. Moeders van vriendinnetjes van mijn dochter zijn verbaasd over de verandering die in korte tijd mijn dochter heeft doorgemaakt.

Moeder meisje 8 jaar

Het was fijn dat je bij het gesprek op school aanwezig was, je zet het kind echt centraal.
Moeder jongen 8 jaar

Ik vind het gewoon leuk bij Rianka!
Meisje 11 jaar

Als ik nu denk aan het voetbalkamp, dan denk ik aan gezelligheid. Ik ben niet meer bang om boos te worden.
Jongen 7 jaar

Het knutselen en spelen was leuk. Ik kan weer goed slapen.
Meisje 6 jaar

Onze dochter praat nu met duidelijke stem en geeft aan wat ze wil, ze staat nu in haar eigen kracht.
Ouders meisje 9 jaar

Zeker gaan!
Jongen 15 jaar

Bedankt voor de goede zorgen en de handvatten die je onze dochter hebt gegeven. Ze heeft het heel fijn bij je gehad en wij kijken er met een goed gevoel op terug.
Meisje 10 jaar

Rianka zorgt voor rust en haalt de spanning bij zowel de kinderen als de ouders op natuurlijke manier weg.
Ouders jongen 7 jaar

Ik wil je even laten weten dat het erg goed gaat met onze zoon. Hij is bijna altijd vrolijk en heeft veel energie. Ik hoor het ook uit de omgeving mensen hem er goed uit vinden zien. Heel fijn dat we via jou de eerste stap in de goede richting konden nemen. Heel erg bedankt daarvoor!
Vader jongen 7 jaar

Onze zoon wil graag mee met het voetbalkamp, maar was ook heel bang dat hij daar driftbuien zou krijgen. Een vervelende opmerking absorbeerde hij met zijn hele lijf. Nu is hij veel rustiger en hebben we goede handvatten hoe om te gaan met zijn gevoeligheid. We zien het kamp nu met vertrouwen tegemoet.
Jongen 7 jaar

Leuke spelletjes doen!
Jongen 7 jaar

Het is heel leuk om spelletjes te spelen met Rianka!
Meisje 7 jaar

De sessies bij Rianka hebben we zeer prettig ervaren en voelde vertrouwd! Het is gewoon weer heerlijk om ons kind weer te zien stralen en zichzelf kan zijn!
Ouders meisje 7 jaar

Reviews

Dit zeggen kinderen en ouders over Kind-wijzer